Laatste nieuws

15 oktober 2017

De agenda heeft zojuist een update gehad met nieuwe concerten in oktober in Duitsland met het Glenn Miller Orchestra maar ook 4 unieke concerten in Zaandam met Freek de Jonge & Orkest in Zaandam. 
Het studie boek 'Beter trompet spelen' is erg intrek. Er zijn nog maar enkele (circa 50) exemplaren fysiek beschikbaar via deze site. Van de digitale versie is de voorraad nog redelijk op peil.  
Lees meer...

Bestellen

Bestel hier Beter Trompet spelen

U kunt hier het boek Beter trompet spelen aanschaffen, in digitale of de gedrukte versie.

Het gedrukte exemplaar kost € 32,00 inclusief btw en exclusief verzendkosten. De beide delen van het boek horen bij elkaar. Als u slechts één deel wilt aanschaffen is dat mogelijk voor € 20,- inclusief btw exclusief verzendkosten. Verzendkosten binnen Nederland zijn 3,90 en naar België 9,31.
De digitale versie kost € 16,00 inclusief btw. De beide delen van het boek horen bij elkaar. Als u slechts één deel wilt aanschaffen is dat mogelijk voor € 10,- inclusief btw en verzendkosten.

Indien je kiest voor een digitale versie krijgt u de pdf’s na betaling gemaild. Wilt u liever een gedrukte versie dan krijgt u na betaling een bevestiging van betaling. Hierna worden de boeken zo spoedig als mogelijk naar u opgestuurd.

Hieronder staan inkijkexemplaren voor deel 1 en 2. Klik op de afbeeldingen om de eerste negen pagina’s van het eerste en het tweede deel te bekijken.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com