Laatste nieuws

Nieuws januari 2018

 Voor iedereen de beste wensen voor 2018! Er zijn nieuwe concerten in Duitsland en Nederland aan de agenda toegevoegd. Op 20 januari en 9 februari speel ik in Cafe Alto in Amsterdam. U kunt zich ook inschrijven voor nieuwe workshops en studysessies in februari, maart en april. Zie daarvoor de agenda van deze website. 
Lees meer...

Bestellen

Bestel hier Beter Trompet spelen

U kunt hier het boek Beter trompet spelen aanschaffen, in digitale of de gedrukte versie.

Het gedrukte exemplaar kost € 32,00 inclusief btw en exclusief verzendkosten. De beide delen van het boek horen bij elkaar. Als u slechts één deel wilt aanschaffen is dat mogelijk voor € 20,- inclusief btw exclusief verzendkosten. Verzendkosten binnen Nederland zijn 3,90 en naar België 9,31.
De digitale versie kost € 16,00 inclusief btw. De beide delen van het boek horen bij elkaar. Als u slechts één deel wilt aanschaffen is dat mogelijk voor € 10,- inclusief btw en verzendkosten.

Indien je kiest voor een digitale versie krijgt u de pdf’s na betaling gemaild. Wilt u liever een gedrukte versie dan krijgt u na betaling een bevestiging van betaling. Hierna worden de boeken zo spoedig als mogelijk naar u opgestuurd.

Hieronder staan inkijkexemplaren voor deel 1 en 2. Klik op de afbeeldingen om de eerste negen pagina’s van het eerste en het tweede deel te bekijken.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com