Laatste nieuws

Nieuws juli 2018

U kunt zich nu inschrijven voor workshops en studiesessies vanaf september 2019. Er is een nieuwe tournee gepland met de Cubop City Big Band naar China o.a. het Shanghai Jazzfestival.  
Lees meer...

Bestellen

Bestel hier Beter Trompet spelen

U kunt hier het boek Beter trompet spelen aanschaffen, in digitale of de gedrukte versie.

Het gedrukte exemplaar kost € 32,00 inclusief btw en exclusief verzendkosten. De beide delen van het boek horen bij elkaar. Als u slechts één deel wilt aanschaffen is dat mogelijk voor € 20,- inclusief btw exclusief verzendkosten. Verzendkosten binnen Nederland zijn 3,90 en naar België 9,31.
De digitale versie kost € 16,00 inclusief btw. De beide delen van het boek horen bij elkaar. Als u slechts één deel wilt aanschaffen is dat mogelijk voor € 10,- inclusief btw en verzendkosten.

Indien je kiest voor een digitale versie krijgt u de pdf’s na betaling gemaild. Wilt u liever een gedrukte versie dan krijgt u na betaling een bevestiging van betaling. Hierna worden de boeken zo spoedig als mogelijk naar u opgestuurd.

Hieronder staan inkijkexemplaren voor deel 1 en 2. Klik op de afbeeldingen om de eerste negen pagina’s van het eerste en het tweede deel te bekijken.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com